Termeni & Conditii

Termeni & Conditii

1. Prevederi generale

Site-ul www.nncosmetics.ro este proprietatea S.C. NATURAL NUTRITION COSMETICS S.R.L (denumit în continuare „NNCOSMETICS”) și utilizarea acestuia implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Termenii și condițiile stabilesc condiții și specifică drepturile și obligațiile vânzătorului (distribuitor) și ale utilizatorului precum și ale clientului (consumatorul, cumpărătorul). Vânzător și operator al operațiunilor online este S.C. NATURAL NUTRITION COSMETICS S.R.L., organizată în baza legii române, cu sediul în Soseaua Salaj, nr.245, Cod 051896, București, Romania, cod de identificare fiscală RO16942330, înregistrată la Registrul Comertului sub nr. J40/18572/2004.

Pentru informații de contact vă rugăm consultați secțiunea contact de pe site.

Orice raport stabilit prin achiziționarea de produse sau servicii prin intermediul site-ului www.nncosmetics.ro este reglementat și interpretat în concordanță cu legile Romaniei, iar utilizatorul și clientul admit să se supună jurisdicției exclusive a instantelor competente din România. Orice produs și serviciu oferite prin acest site, se adresează persoanelor fizice care le achiziționează în folos propriu fără scop de revanzare. NNCosmetics nu are nici o obligație sau răspundere rezultată ca urmare a revânzărilor succesive de produse și/sau servicii realizate de achizitori prin intermediul site-ului www.nncosmetics.ro, care nu au acordul NNCosmetics în acest scop.

Relația dintre părți este guvernată de Legea Română cu privire la protecția consumatorului (O.G. nr. 21/1992), legea comerțului electronic (Legea nr. 365/2002) și ordonanța de urgență privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum și pentru modificarea şi completarea unor acte normative (O.U.G. nr. 34/2014).

 

3. Operatorul site-ului

Operatorul site-ului www.nncosmetics.ro este S.C. NATURAL NUTRITION COSMETICS. S.R.L, Soseaua Salaj, nr.245, Cod 051896, București, Romania, cod de identificare fiscală RO16942330, înregistrată la Registrul Comertului sub nr. J40/18572/2004.

 

4. Utilizarea site-ului / Politica generala

Acest Document stabileste termenii si conditiile de utilizare ai siteului/continutului/serviciului de catre utilizator sau client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre NNCosmetics si acesta.

Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea site-ului public www.nncosmetics.ro.

Site-ul/continutul/serviciul permite vizualizarea şi descărcarea materialelor de pe www.nncosmetics.ro exclusiv pentru scopuri personale, necomerciale, doar in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale termenilor si conditiilor si implica aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele termene si conditii, in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate. Este permisă reproducerea parţială a materialelor cu menţionarea sursei, iar în cazul preluării semnificative este necesar să ne contactaţi la office@naturalnutrition.ro pentru un acord scris. Informaţiile înscrise pe site au caracter informativ şi trebuie tratate ca atare. Orice utilizare a acestora în afara termenilor si conditiilor de fata, fara acordul scris al NNCosmetics este interzisa, fiind considerata furt de proprietate intelectuala, si implica răspunderea în faţa legilor care le protejează.

In cazul in care NNCosmetics confera clientului/utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelori continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea NNCosmetics pentru respectivul utilizator, client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Nici un continut transmis catre utilizator sau client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea NNCosmetics si/sau al angajatului NNCosmetics care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, utilizatorul sau clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse siteului, continutului, serviciului, NNCosmetics sau oricarui tert cu care NNCosmetics are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

In cazul in care utilizatorul sau clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru termeni si conditii, acesta poate sa contacteze NNCosmetics, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la NNCosmetics destinate acestui scop si astfel:

1. Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de NNCosmetics prin intermediul site-ului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea NNCosmetics de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea NNCosmetics.

2. NNCosmetics va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Clientul / utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta termenii si conditiile, sub forma in care acestea vor fi disponibile in acel moment.

Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea termenilor si conditiilor pe perioada derularii unui contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor contractelor neonorate fata de NNCosmetics.

In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor contractelor neonorate fata de NNCosmetics si isi revoca acordul exprimat in favoarea termenilor si conditiilor pe perioada derularii unei comenzi, NNCosmetics va anula comanda acestuia fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

 

5. Contul de utilizator

În calitatea de utilizator al www.nncosmetics.ro, aveţi posibilitatea de a va crea un cont.

Odată cu înregistrarea dumneavoastră pe site-ul nostru, aveţi obligaţia de a furniza informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră. În caz contrar, accesul dumneavoastră la acest site poate fi blocat, pe perioadă determinată sau nedeterminată. Nu sunteti obligat sa ne furnizati aceste date, insa refuzul dumneavoastra implica imposibilitatea efectuarii comenzii.

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca dumneavoastra sunteţi singurul răspunzator pentru menţinerea confidenţialităţii şi a securităţii contului dumneavoastră. De asemenea, sunteţi singurul răspunzător pentru toate activităţile care se desfăşoară prin intermediul sau în legatură cu contul dumneavoastră şi acceptaţi să notificaţi imediat NNCosmetics cu privire la orice utilizare neautorizată a contului dumneavoastră sau orice altă încălcare a securităţii. NNCosmetics nu va răspunde pentru daunele ce rezultă din utilizarea neautorizată a contului dumneavoastră.

 

6. Fraudă

Tentativele de acces neautorizat la site incluzand dar nelimitandu-se la orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului www.nncosmetics.ro sau de a afecta performanţele serverului pe care acesta rulează vor fi considerate tentative de fraudare a site-ului www.nncosmetics.ro şi vor fi raportate autoritatilor competente, punand în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

 

7. Comunicare

Vor fi excluse din site sau ignorate păreri sau adresări ce conţin injurii sau un limbaj neadecvat. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informaţiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

 

8. Notificari

NNCosmetics vă poate trimite notificări referitoare la activitatea companiei şi a site-ului www.nncosmetics.ro pe adresa de e-mail înscrisă în formularul de abonare la notificari (newsletter) sau prin alt mijloc de comunicare. Primirea notificarilor presupune selectarea optiunii corespunzatoare prin completarea unui formular de catre utilizator sau client prin intermediul site-ului nn.cosmetics.ro sau prin intermediul unei pagini de campanie a societatii NNCosmetics, precum si acceptarea neconditionata a Termenilor si Conditiilor, in cazul in care nu si-a exprimat deja acest acord.

Datele preluate de la utilizator sau client in scopul expedierii notificarilor pot si vor fi folosite de catre NNCosmetics in limitele Politicii de confidentialitate.

Renuntarea la primirea notificarilor de catre utilizator sau client se poate face in orice moment prin urmatoarele metode:

a) Folosind legatura special destinata din cadrul oricarei notificari.

b) Prin contactarea NNCosmetics, conform cu informatiile de contactare, si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Renuntarea la primirea notificarilor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru Termeni si Conditii.

NNCosmetics isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora va trimite notificari cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice utilizator sau client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi notificari, fara nici un angajament ulterior din partea NNCosmetics, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

NNCosmetics nu va include in notificarile transmise utilizatorului sau clientului nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al NNCosmetics, la momentul expedierii buletinului.

 

9. Litigii

Orice conflict între NNCosmetics şi altă parte este supus unei soluţionări pe cale amiabilă. În cazul în care nu se ajunge la un punct comun prin această metodă, competenţa revine instanţelor de judecată din România.

 

10. Incetare

NNCosmetics îşi rezervă dreptul de a înceta activitatea site-ului fără vreo notificarea prealabilă.

 

11. Respectarea dispozitiilor legale

Prezentul document şi utilizarea www.nncosmetics.ro sunt guvernate de legea din România şi sunt supuse competenţei exclusive a instanţelor române, orice modificare legislativă care afectează într-un fel sau altul dispoziţiile prezentate în acest document fiind în afara controlului companiei NNCosmetics, dar a căror respectare este absolut obligatorie.

 

12. Alte clauze

Termenii şi Condiţiile de utilizare expuse în acest document reprezintă Contractul dintre dumneavoastră şi NNCosmetics, pe care trebuie să îl acceptaţi şi respectaţi pentru a putea utiliza serviciile noastre online, pe site-ul www.nncosmetics.ro.

Termenii şi Condiţiile din acest Contract înlocuiesc alte înţelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre utilizatorul site-ului şi NNCosmetics.

NNCosmetics isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a utilizatorului sau clientului.

NNCosmetics nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului. NNCosmetics nu raspunde de vanzarile subsecvente realizate in alte jurisdictii de catre terte persoane care nu au acordul NNCosmetics pentru aceste vanzari subsecvente.